Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook
terug naar nieuws

Doc & Booff: de online winkel van de dierenartsen!


03-10-2014 - Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd en wij zijn hierbij aangesloten! Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van voeding, vlooienmiddelen, riemen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.
Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen.

Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.