Honden

Hond in het water

Honden zijn meer dan een huisdier. Ze zijn een maatje. U wilt dan ook zo lang mogelijk van elkaar genieten. Om de gezondheid van uw hond te waarborgen, heeft onze praktijk extra aandacht voor preventie. Mocht uw viervoeter onverhoopt toch ziek worden, dan hebben wij de expertise in huis om uw hond te behandelen. Bovendien werken we nauw samen met specialisten in de omgeving als een specifieke behandeling nodig is.

Een dierenartsbezoek kan stressvol zijn voor huisdieren. Het is immers een vreemde omgeving waar ze allerlei andere dieren ontmoeten met ieder hun eigen geur en gedrag. Onze praktijk is erop ingericht om stress te verminderen. Zo proberen wij honden en katten zo veel mogelijk te scheiden in onze wacht- en spreekkamers. Hondenbezitters kunnen bovendien met hun viervoeter buiten op de loungebanken plaatsnemen, wat eveneens rust geeft voor de dieren.

24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar. We werken altijd op afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen nemen voor u en uw hond. Heeft u een specifieke vraag aan de dierenarts, dan kunt u die ook telefonisch of via WhatsApp stellen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Voer en medicijnen kunt u de hele dag bij ons afhalen. Zie openingstijden.

Meer weten?
  • Op de website van LICG vindt u veel betrouwbare informatie over de aanschaf en verzorging, gedrag en opvoeding, en gezondheid van honden in het algemeen, en per ras (https://www.licg.nl/honden/)