Konijnen, cavia's en knaagdieren

Konijnen dierenarts
Konijnen, cavia’s, hamsters, muizen en ratjes; knaagdieren zijn lieve, kleine huisdieren. Ze verschillen onderling sterk: niet alleen in grootte, kleur en vacht, maar ook in leefwijze en behoeften. Sommigen leven vooral ’s nachts, anderen overdag. De meesten zijn groepsdieren, maar niet allemaal. En ze verschillen in voedingsbehoeften en levensduur. Kortom: ze verdienen allemaal passende zorg en de juiste behandeling. Niet alleen van u, maar natuurlijk ook van ons.

Om de gezondheid van uw konijn, cavia of knaagdier te waarborgen, heeft onze praktijk extra aandacht voor preventie. Mocht uw huisdier onverhoopt toch ziek worden, dan hebben wij de expertise in huis om het te behandelen. In specifieke gevallen winnen we advies in van specialisten of verwijzen we u door naar een specialist dierenarts. Wat het beste is voor uw dier.

24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar. We werken altijd op afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen nemen voor u en uw huisdier. Heeft u een specifieke vraag aan de dierenarts, dan kunt u die ook telefonisch of via WhatsApp stellen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Voer en medicijnen kunt u de hele dag bij ons afhalen. Zie openingstijden.

Meer weten?
  • Op de website van LICG vindt u veel betrouwbare informatie over de aanschaf en verzorging, gedrag en opvoeding, en gezondheid van konijnen en knaagdieren in het algemeen, en per soort (https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/)