Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook
terug naar nieuws

Milbemax ontworming: 4 halen, 3 betalen


01-07-2014 - In de maanden juli en augustus krijgt u bij DAP Zaltbommel 25% korting op een jaarbehandeling Milbemax ontwormingstabletten voor de hond en kat! 

4 halen, 3 betalen! 

De meest voorkomende maagdarmwormen bij de hond en de kat zijn spoelwormen en lintwormen. Wormen komen veel meer voor dan de meeste mensen denken en kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid en voor de gezondheid van uw hond en kat. Spoelwormen maken een rondreis door het lichaam en kunnen organen beschadigen en ontstekingen veroorzaken.
Andere wormen beschadigen de darmwand en verminderen hierdoor niet alleen de opname van voedingsstoffen, maar kunnen ook leiden tot braken of diarree. Wormen hebben ook een nadelige invloed op de werking van een vaccinatie, omdat het afweersysteem al druk is met deze wormen. Bovendien kunnen spoelwormen ook de mens besmetten; vooral  kinderen, zwangere vrouwen en oude mensen zijn hier gevoelig voor.

Het voorkomen van een worminfectie is dus niet alleen van groot belang voor de gezondheid van uw huisdieren maar ook die van u zelf en uw gezin.

Wij raden aan al uw huisdieren op hetzelfde moment te ontwormen.