maatregelen Corona

terug naar overzicht

Corona maatregelen bij Dierenartsenpraktijk Zaltbommel


20-04-2020 - Ook wij willen graag verdere verspreiding van het Coronavirus voorkomen.
We volgen daarom het advies van onze beroepsorganisatie KNMvD en het RIVM.


Voor de gezondheid van ons allemaal willen we u vragen om rekening te houden met de volgende maatregelen:

- Een afspraak voor het spreekuur kunt u telefonisch maken of via onze website. U kunt ook contact met ons opnemen via onze What'sapp lijn of per email.

- Voor bestellingen & ophalen van diervoeders en medicijnen willen wij u verzoeken om eerst contact op te nemen. Dit kan eveneens telefonisch, via onze What'sapp lijn of per email.

- Wij laten maximaal 1 begeleider per huisdier toe in de praktijk.

- Wij vragen u niet naar de praktijk te komen als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Heeft u deze klachten? Laat dan iemand anders komen of bel de afspraak af. Wij rekenen hier geen kosten voor.

- Ook wij zullen thuis blijven bij klachten als hoesten, keelpijn of koorts. De bezetting van de praktijk kan hierdoor noodgedwongen minimaal zijn.

- Wij laten maximaal 2 personen tegelijk toe in de wachtkamer. De afspraken worden ruimer gepland om drukte te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat u even moet wachten. U kunt dan plaatsnemen in onze overdekte buitenwachtkamer.

- We volgen de algemene richtlijnen van het RIVM: We geven u geen hand, niezen in de elleboog, en bewaren minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

- Vriendelijk verzoeken wij u om te pinnen in plaats van contant te betalen.


U kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om zorg aan uw huisdier te geven, zoals u dat van ons gewend bent. Mocht u de komende weken hinder ervaren bij een bezoek aan de praktijk, dan vragen wij hiervoor uw begrip en medewerking.
Ons aller gezondheid staat voorop!


Met vriendelijke groet,

Team Dierenartspraktijk Zaltbommel