Dierenarts Hedel regio

Wij zijn een dierenarts actief in regio Hedel en Bommelerwaard. Onze dierenartsenpraktijk bestaat uit een divers team van dierenartsen, paraveterinairen, interieurverzorgster en administratief medewerkers. Door de diverse specialiteiten zijn we een gemengde praktijk: we behandelen gezelschapsdieren (hond, kat, konijn etc.), paarden, landbouwhuisdieren.
 

Dierenartsenprakrijk Hedel

Onze dierenartsenpraktijk Hedel en regio Bommelerwaard is veelzijdige en specialist voor diverse dieren. Bekijk de mogelijkheden van de verschillende diersoorten: behandelingen (castratie, sterilisatie etc.), preventie (vaccinatie, ontwormen, vlooienbestrijding etc.) en activiteiten (dieet, puppyparty’s etc.).  

Voor dieren in de Bommelerwaard

Sinds 1980 is onze dierenartspraktijk aan de Nieuwe Tijningen in Zaltbommel, op slechts 10 minuten rijden van Hedel. Ons team bestaat op dit moment uit zes dierenartsen, vier paraveterinairen, een interieurverzorgster en twee administratief medewerksters. Het is een gemengde praktijk, dit wil zeggen dat we zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren behandelen.

dierenarts hedel team
 

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken met een dierenarts vanuit Hedel of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor u en uw (huis)dier klaar. Zie meer informatie over onze spreekuren, wij werken uitsluitend op afspraak.
 

Spoedgeval in Hedel?

Komt uit vanuit Hedel voor een spoedgeval? Dan maken wij een uitzondering in openingstijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 0418 - 512009.