Dierenarts Rossum en regio

Welkom! Wij zijn een dierenarts gevestigd in regio Rossum. Onze dierenartsenpraktijk bestaat uit een divers team van dierenartsen, paraveterinairen, interieurverzorgster en administratief medewerkers. Wij zijn een praktijk gespecialiseerd in het behandelen van gezelschapsdieren zoals hond, kat, konijn etc.
 

Dierenartsenprakrijk Rossum

Onze dierenartsenpraktijk Rossum is veelzijdige en specialist voor diverse dieren. Bekijk de mogelijkheden van de verschillende diersoorten: behandelingen (castratie, sterilisatie etc.), preventie (vaccinatie, ontwormen, vlooienbestrijding etc.) en activiteiten (dieet, puppyparty’s etc.).  

Voor dieren in de Bommelerwaard

Sinds 1980 is onze dierenartspraktijk aan de Nieuwe Tijningen in Zaltbommel, op slechts enkele kilometers van Rossum. Ons team bestaat op dit moment uit zes dierenartsen, vier paraveterinairen, een interieurverzorgster en twee administratief medewerksters. Het is een gemengde praktijk, dit wil zeggen dat we zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren behandelen.

Dierenarts Rossum
 

Contacteer ons voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken met een dierenarts vanuit Rossum of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor u en uw (huis)dier klaar. Zie meer informatie over onze spreekuren, wij werken uitsluitend op afspraak.
 

Spoedgeval?

Voor spoedgevallen maken wij een uitzondering. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 0418 - 512009.