Dierenarts Gelderland | Dierenartsenpraktijk | Dierenkliniek

Een ervaren dierenarts in Gelderland? Dan bent u bij Dierenartsenpraktijk Zaltbommel op de juiste plek. Onze praktijk bestaat uit een divers team van dierenartsen, paraveterinairen, interieurverzorgster en administratief medewerkers. Wij zijn een praktijk gespecialiseerd in het behandelen van gezelschapsdieren zoals hond, kat, konijn etc.
 

Dierenarts Gelderland

Onze Gelderse dierenartsen zijn specialist op uiteenlopende gebieden. Bekijk de mogelijkheden van de verschillende diersoorten: behandelingen (castratie, sterilisatie etc.), preventie (vaccinatie, ontwormen, vlooienbestrijding etc.) en activiteiten (dieet, puppyparty’s etc.).  

Dierenartspraktijk Gelderland

Sinds 1980 is onze dierenartspraktijk gevestigd aan de Nieuwe Tijningen in Zaltbommel, Gelderland. Ons team bestaat op dit moment uit zes dierenartsen, vier paraveterinairen, een interieurverzorgster en twee administratief medewerksters. Het is een gemengde praktijk, dit wil zeggen dat we zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren behandelen.

Dierenartspraktijk Gelderland
 

Afspraak maken? Contacteer onze praktijk!

Wilt u een afspraak maken met een dierenarts in Gelderland of heeft u vragen? Neem contact op. Zie meer informatie over onze spreekuren, wij werken uitsluitend op afspraak.
 

Spoedgeval?

Met spoed opzoek naar een dierenarts Gelderland regio? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 0418 - 512009.