Dierenarts Gameren | Dierenartsenpraktijk | Dierenkliniek

Op zoek naar een dierenarts in de regio Gameren? Dan bent u bij onze dierenartsenpraktijk op de juiste plek. Onze dierenartsenpraktijk bestaat uit een divers team van dierenartsen, paraveterinairen, interieurverzorgster en administratief medewerkers. Wij zijn een praktijk gespecialiseerd in het behandelen van gezelschapsdieren zoals hond, kat, konijn etc.
 

Dierenarts Gameren

Bekijk de mogelijkheden van de verschillende diersoorten: behandelingen (castratie, sterilisatie etc.), preventie (vaccinatie, ontwormen, vlooienbestrijding etc.) en activiteiten (dieet, puppyparty’s etc.).  

Dierenartspraktijk Gameren

Sinds 1980 zijn wij gevestigd aan de Nieuwe Tijningen in Zaltbommel, nabij Gameren. Ons team bestaat op dit moment uit zes dierenartsen, vier paraveterinairen, een interieurverzorgster en twee administratief medewerksters. Het is een gemengde praktijk, dit wil zeggen dat we zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren behandelen.

Dierenartspraktijk Gameren

Afspraak maken? Neem contact op.
Wilt u een afspraak maken, heeft u vragen? Neem contact op. Zie meer informatie over onze spreekuren, wij werken uitsluitend op afspraak.

Spoedgeval?
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 0418 - 512009.