Dierenarts Den Bosch | Dierenartsenpraktijk | Dierenkliniek

Op zoek naar een dierenarts in de regio Den Bosch? Dan bent u bij onze dierenartsenpraktijk op de juiste plek. Onze dierenartsenpraktijk bestaat uit een divers team van dierenartsen, paraveterinairen, interieurverzorgster en administratief medewerkers. Door de diverse specialiteiten zijn we een gemengde praktijk: we behandelen gezelschapsdieren (hond, kat, konijn etc.), paarden, landbouwhuisdieren.
 

Ervaren en vertrouwd

De dierenartsen in onze praktijk zijn niet alleen gepassioneerd voor dierenwelzijn, maar beschikken tevens over veel ervaring met uiteenlopende aandoeningen bij verschillende huisdieren. U kunt daarom met een gerust en vertrouwd gevoel in onze dierenkliniek terecht. De gezondheid van uw huisdier staat bij ons voorop!
 

Dierenarts Den Bosch

Bekijk de mogelijkheden van de verschillende diersoorten: behandelingen (castratie, sterilisatie etc.), preventie (vaccinatie, ontwormen, vlooienbestrijding etc.) en activiteiten (dieet, puppyparty’s etc.).  

Dierenartspraktijk Den Bosch

Sinds 1980 zijn wij gevestigd aan de Nieuwe Tijningen in Zaltbommel. Ons team bestaat op dit moment uit zes dierenartsen, vier paraveterinairen, een interieurverzorgster en twee administratief medewerksters. Het is een gemengde praktijk, dit wil zeggen dat we zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren behandelen.

Dierenartspraktijk Den Bosch

Afspraak maken? Neem contact op.
Wilt u een afspraak maken, heeft u vragen? Neem contact op. Zie meer informatie over onze spreekuren, wij werken uitsluitend op afspraak.

Spoedgeval?
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 0418 - 512009.