Dierenarts Ammerzoden

Wij zijn een dierenarts actief in regio Ammerzoden en Bommelerwaard. Onze dierenartsenpraktijk bestaat uit een divers team van dierenartsen, paraveterinairen, interieurverzorgster en administratief medewerkers. Door de diverse specialiteiten zijn we een gemengde praktijk: we behandelen gezelschapsdieren (hond, kat, konijn etc.), paarden, landbouwhuisdieren.
 

Dierenartsenprakrijk Ammerzoden

Onze dierenartsenpraktijk Ammerzoden en regio Bommelerwaard is veelzijdige en specialist voor diverse dieren, zoals honden, katten en knaagdieren. Bekijk de mogelijkheden van de verschillende diersoorten: behandelingen (castratie, sterilisatie etc.), preventie (vaccinatie, ontwormen, vlooienbestrijding etc.) en activiteiten (dieet, puppyparty’s etc.). 


dierenarts ammerzoden
 

Voor dieren in de Bommelerwaard

Sinds 1980 is onze dierenartspraktijk aan de Nieuwe Tijningen in Zaltbommel, op slechts 10 minuten rijden van Ammerzoden. Ons team bestaat op dit moment uit zes dierenartsen, vier paraveterinairen, een interieurverzorgster en twee administratief medewerksters. Het is een gemengde praktijk, dit wil zeggen dat we zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren behandelen.
 

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken met een dierenarts vanuit Ammerzoden heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor u en uw (huis)dier klaar. Zie meer informatie over onze spreekuren, wij werken uitsluitend op afspraak.
 

Spoed in Ammerzoden?

Komt uit vanuit Ammerzoden voor een spoedgeval? Dan maken wij een uitzondering in openingstijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 0418 - 512009.