Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook

Diederik Breen

Dierenarts

Speciale interesse:
landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren, HD- en ED-foto's honden


meer informatie »

Mike van Baarle

Dierenarts

Speciale interesse:
cytologie, echografie, gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren

meer informatie »

Wilko Kampschoer

Dierenarts

Speciale interesse:
chirurgie en tandheelkunde

meer informatie »

Henriette Suermondt

Dierenarts

Speciale interesse:
echografie, cardiologie en
paarden

meer informatie »

Cora Thelissen

Dierenarts

Speciale interesse:
interne geneeskunde


meer informatie »

Femke Van Der Wal

Dierenarts

Speciale interesse:
gezelschapsdieren, Chirurgie

meer informatie »

Judith van Thuil

Paraveterinair

Speciale interesse:
landbouwhuisdieren en paarden. Gedrags- deskundige, apotheekbeheer

meer informatie »

Ivon Derksen

Paraveterinair

Speciale interesse: sociaal media, website, balie, voedingsconsulente, stagaire begeleiding, vachtverzorging.


meer informatie »

Marjan vd Berg

Paraveterinair

Speciale interesse: tandheelkunde, puppyconsul-tatie, assistentenspreekuur,
landbouwhuisdieren

meer informatie »

Sandra Lowiessen

Paraveterinair

Speciale interesse:
advies geven bij de balie,
paarden en gezelschapsdieren

meer informatie »

Marrie Loch

Interieurverzorgster

Speciale interesse:
Ondersteuning van het team


meer informatie »

Egina Pols

Administratief medewerkster

meer informatie »

Anneke Knuvers

Administratief medewerkster
Ik ben Diederik Breen. Ik ben geboren in Gorinchem. Ik ben in 1989 afgestudeerd in Utrecht als algemeen dierenarts met afstudeerrichting landbouwhuisdieren. In januari 1990 ben ik gaan werken bij DAP Zaltbommel waar toen dierenartsen de Schutter, De Jong, De Krijger en Gostelie werkzaam waren. In 1991 ben ik toegetreden tot de maatschap.

Als geborgde rundvee dierenarts ben ik veel op de veehouderijbedrijven te vinden en wat minder op de praktijk zelf. Naast de begeleiding van rundveebedrijven houd ik mij bezig met de fertiliteitsbegeleiding van paarden.

Op de praktijk zelf behandel ik zeer regelmatig gezelschapsdieren, ben ik verantwoordelijk voor het verantwoord antibioticumgebruik en het beheren van de apotheek in nauwe samenwerking met Judith van Thuil.
Hallo, ik ben Mike van Baarle. In Gent ben ik de studie diergeneeskunde gestart en heb ze in Utrecht (1995) afgerond, in de richting gezelschapsdieren. De behandeling van gezelschapsdieren maken het grootste deel uit van mijn dagelijks werk, doch daarnaast heb ik ook groot plezier in de geneeskundige zorg voor de landbouwhuisdieren (met name runderen, schapen en paarden). Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.
Mijn naam is Wilko Kampschöer.
Direct na mijn afstuderen in juli 1999 ben ik begonnen als dierenarts bij dierenartsenpraktijk Zaltbommel. Ik werk er met plezier vanwege het hechte team en de fijne cliëntengroep. Met het hele team doen wij ons uiterste best om uw huisdier de beste zorg te geven.

Ik ben opgegroeid op een boerderij in Lent (dichtbij Nijmegen), en het was al op jonge leeftijd duidelijk dat ik "iets" met dieren zou gaan doen. Tandheelkunde en chirurgie van de gezelschapsdieren hebben mijn bijzondere interesse. Maar met name de afwisseling tussen de diersoorten (hond, kat, landbouwhuisdieren) maakt het beroep erg interessant en leuk.

Ik woon samen met Aletta en samen hebben wij 2 kinderen, Mats en Lasse. Wij wonen in het dorpje Heerewaarden en daar wandelen wij dagelijks met ons hond Silke (een Heidewachtel) langs de prachtige natuur van de Maas en de Waal.
Ik ben Henriette Suermondt. In 1991 ben ik afgestudeerd in Utrecht in de richting gezelschapsdieren. Meteen daarna ben ik hier op de praktijk in Zaltbommel gaan werken, nu dus al meer dan 20 jaar!

Naast de zorg voor de gezelschapsdieren, waar ik de meeste tijd aan besteed, ben ik ook paardendierenarts. Ik houd me vooral bezig met vruchtbaarheidsbegeleiding. Bij de gezelschapsdieren leg ik me toe op de cardiologie en het echo-onderzoek. Het mooie van diergeneeskunde is dat het een enorm breed vak is, waar je je altijd in kunt blijven ontwikkelen.

Ik ben getrouwd met Marc en heb 2 dochters, en een grote zwarte hond Beer, die altijd meegaat naar de praktijk.
Graag wil ik mij voorstellen; ik ben Cora Thelissen, afgestudeerd in 1994 in Utrecht, in de richting kleine huisdieren. Na eerst werkzaam geweest te zijn in een kleine huisdierenpraktijk in Eersel, werk ik nu alweer bijna 8 jaar bij DAP Zaltbommel. Maandag en dinsdag zijn de dagen waarop ik vast werk.

De rest van de week maak ik tijd voor mijn gezin, de hond en af en toe een beetje sport. Een van mijn kinderen zou graag iets met dieren willen doen, dat zou ik leuk vinden!

Mijn naam is Femke van der Wal. Met mijn man en 3 zonen woon ik in Rossum. In 2003 ben ik geslaagd voor het dierenarts-examen in Utrecht. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in een dierenziekenhuis in de Hoeksche Waard en bij een gemengde praktijk in Brabant. Met veel plezier kom ik vanaf 1 oktober 2017 het team van Dierenartsenpraktijk Zaltbommel versterken. Ik behandel uitsluitend gezelschapsdieren. Je kunt me tegenkomen in de spreekkamer, de operatiekamer of wandelend door de prachtige Bommelerwaard.
Tot ziens op de praktijk!
Hallo, ik ben Judith van Thuil en ik ben sinds 1998 werkzaam als paraveterinair bij DAP Zaltbommel. Ik doe eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden, van balie, telefoon tot assisteren tijdens spreekuren en operaties. Daarnaast heb ik m'n eigen assistente spreekuren, en ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van medicijnen en diervoeders.

De afgelopen jaren heb ik diverse nascholingen en cursussen gevolgd, zo ben ik inmiddels ook voedingsdeskundige, huisdierengedragsadviseur en diabetesconsulent.

In mijn vrije tijd kun je mij meestal vinden tussen mijn eigen huisdieren of in de weilanden van Brakel bij mijn paarden, schapen en ezels.
Hallo, ik ben Ivon Derksen. Ik ben sinds 2007 werkzaam als paraveterinair bij DAP Zaltbommel. Mij zul je veel achter de balie te vinden. Ik ben ook verantwoordelijk voor sociaal media zoals facebook, de WhatsDAPlijn en de website. Daarnaast heb ik ook andere werkzaamheden, zoals assisteren bij de operaties, röntgenfoto's, echo's en in de spreekkamer en de begeleiding van de stagiaires.

Ik heb twee lieve eigenwijze huisdieren; een Beagle Nala en Juultje de kat. In mijn vrije tijd tennis ik veel en ben ik graag in het gezelschap van mijn familie en vrienden.
Hallo, mijn naam is Marjan Van Den Berg. Sinds 2007 ben ik werkzaam als paraveterinair bij DAP Zaltbommel. Op de praktijk houd ik me onder andere bezig met baliewerkzaamheden, assisteren in de o.k., eigen assistente spreekuren, tandheelkunde en het begeleiden van stagiaires.

Mijn hobby’s zijn hardlopen en motorrijden.
Mijn naam is Sandra Lowiessen. Ik ben geboren en getogen tussen dieren en ik heb de kans gekregen om van mijn hobby mijn beroep te maken als Paraveterinair Assistente. Ik heb hiervoor de 4-jarige opleiding op het Groenhorst college in Barneveld gevolgd en met succes afgerond. Mijn werkzaamheden zijn het maken van afspraken en baliewerkzaamheden. Maar ik doe ook vele andere dingen, zoals het assisteren tijdens consulten en bij operaties.

In mijn vrije tijd ben in druk met mijn dochtertjes en alle dieren verzorgen waaronder 3 konijnen, 5 kippen, 2 katten en een vijver vol koi’s ook rijd ik aangespannen met de pony’s bij mijn ouders.
Mijn naam is Marrie Loch en mijn functie is interieurverzorgster bij de dierenartspraktijk in Zaltbommel. Het werk bestaat uit het schoon houden van de praktijk en dat al 33 jaar lang en vind het nog altijd leuk na zoveel jaar.

Het werken met de dieren vind ik ook fijn en die zijn er dagelijks genoeg op de praktijk. Zelf heb ik ook een huisdier en dat is poes Saartje. Wij wonen op het mooiste plekje in Zaltbommel achter de Bommelse toren.
Ik ben Egina Pols en verzorg sinds mei 2007 de administratie van de praktijk. Samen met mijn man en 2 kinderen hebben we twee geitjes als huisdier, een aardig(geitje) van de praktijk voor mijn verjaardag. Een grote hobby van mij is tuinieren.

advertentie