Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook

Activiteiten

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over de beste zorg die mogelijk is voor uw huisdier. Daarom hebben wij verschillende activiteiten ontwikkeld, zodat u informatie op maat kunt krijgen die voor uw huisdier in zijn of haar levensfase van toepassing is. In de linker (paarse) kolom vindt u onder het kopje ‘gezelschapsdieren’ per diersoort de activiteiten die wij organiseren.Honden
Voor de puppy’s hebben we de puppyconsultaties in het leven geroepen. Extra controlemomenten op 4, 6 en 9 maanden leeftijd om de groei en ontwikkeling van uw pup goed in de gaten te houden.

Voor de honden met overgewicht hebben we een gratis afvalbegeleidingsprogramma op maat, zodat uw dier binnen enkele maanden weer op zijn streefgewicht kan zijn. Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk en bekend om het leven van de ouder wordende hond zo aangenaam en actief mogelijk te houden. Met het SeniorFit programma krijgt u een advies op maat voor uw oudere hond.

Meten is weten! Zo min mogelijk vaccineren en toch weten dat je dier goed beschermd is? Dat kan vanaf nu bij dierenartsenpraktijk Zaltbommel met de Vaccicheck. Klik hier voor meer informatie.Katten
Ook voor de katten organiseren wij de volgende activiteiten: de kittenconsultaties, het gratis afvalbegeleidingsprogramma en het SlimFit Programma.

Meten is weten! Zo min mogelijk vaccineren en toch weten dat je dier goed beschermd is? Dat kan vanaf nu bij dierenartsenpraktijk Zaltbommel met de Vaccicheck. Klik hier voor meer informatie.

Konijnen
Tijdens de konijnen informatie avond bespreken we de gezondheid, voeding, huisvesting, verzorging, gedrag en meest voorkomende ziektes bij het konijn. Een leuke en leerzame avond voor jong en oud.
advertentie