Veranderingen per 1 januari 2024.

terug naar overzicht Per 1 januari 2024 zal Dierenartsenpraktijk Zaltbommel zich volledig gaan richten op de zorg en behandeling van gezelschapsdieren, want dan stopt dierenarts Diederik Breen met zijn werkzaamheden binnen Dierenartsenpraktijk Zaltbommel. Na 34 jaar met veel plezier als dierenarts in de Bommelerwaard werkzaam te zijn geweest, gaat hij met pensioen.

Zijn stoppen met werken heeft ook gevolgen voor de dierenartsenpraktijk zelf. Om de optimale zorg overdag, ’s nachts en in het weekend aan u te kunnen blijven verstrekken is er voor gekozen om de zorg voor de verschillende diergroepen te splitsen.
Dierenartsenpraktijk Zaltbommel zal zich met ingang van 1 januari 2024 volledig gaan richten op de zorg en behandeling van gezelschapsdieren. De zorg voor landbouwhuisdieren en paard wordt vanaf dat moment voortgezet door de dierenartsen van Dierenartsengroep Rivierenland.

Dierenartsengroep Rivierenland is een gespecialiseerde landbouwhuisdierenpraktijk ontstaan uit een samenwerking tussen de landbouwhuisdierenartsen van DAP West Betuwe (Meteren) en DAP Krommerijnstreek (Schalkwijk). Voor gespecialiseerde zorg werken zij nauw samen met “Lingehoeve Diergeneeskunde” in Lienden.
Dierenarts Mike van Baarle zal vanuit Zaltbommel twee dagdelen werkzaam blijven in de Bommelerwaard voor de dierenartsengroep Rivierenland.

In de praktijk Bommelerwaard-Zuid (Hedel) stopt dierenarts Ad van Osch ook per 1 januari 2024. Ook daar wordt de zorg voor landbouwhuisdieren, paard en gezelschapsdieren gesplitst en wordt de zorg voor landbouwhuisdieren en paard ook voorgezet door de dierenartsengroep Rivierenland.
Dierenarts Sander van Gastel zal vanuit Hedel min of meer volledig gaan werken binnen de Bommelerwaard voor Dierenartsengroep Rivierenland.

Mocht u vragen hebben over deze veranderingen dan horen wij het uiteraard graag!