Nieuwe stagiaires

terug naar overzicht

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel is een erkend leerbedrijf en daardoor hebben wij regelmatig stagiaires binnen ons team. Op dit moment zijn Manon en Tara bij ons in opleiding en zij stellen zich graag aan u voor.

"Mijn naam is Tara de Bruin.
Ik kom uit Herwijnen en ik volg de opleiding paraveterinair in Houten. Ik loop bij Dierenartsenpraktijk Zaltbommel stage tot halverwege maart. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn met mens en dier. En dat wil ik graag hier in de praktijk tot zijn recht laten komen. "

"Ik ben Manon, 31 lentes jong en ik ben sinds november jl. aan de slag gegaan als stagiaire paraveterinair bij Dierenartsenpraktijk Zaltbommel.
Al toen ik jong was wilde ik paraveterinair worden. Helaas door diverse omstandigheden heb ik destijds niet voor deze studie kunnen kiezen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben nu alsnog bezig om van mijn dierenliefde mijn beroep te maken. Naast mijn drukke studie en erg leuke stage ben ik werkzaam bij safaripark de Beekse Bergen en doe ik zo nu en dan vrijwilligerswerk bij dierenopvangtehuis de Bommelerwaard. Mijn hobby’s zijn onder andere paardrijden en mijn dwergpapegaai Keesje."
Wij wensen Tara en Manon een hele fijne en leerzame stageperiode toe!