Maatregelen COVID-19

terug naar overzicht

Corona maatregelen bij Dierenartsenpraktijk Zaltbommel


Voor de gezondheid van ons allemaal vroegen we u eerder om bij een bezoek aan onze praktijk rekening te houden met maatregelen ter preventie van COVID-19. Enkele van deze maatregelen zijn onlangs weer gewijzigd. We volgen het advies van onze beroepsorganisatie KNMvD en het RIVM.

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel blijft geopend voor de zorg voor uw huisdier, maar voor de gezondheid van ons allemaal willen we u vragen om rekening te houden met de volgende maatregelen:

- Wij laten maximaal 2 begeleiders per huisdier toe in de praktijk.

- Wij vragen u dringend niet naar de praktijk te komen als u verkouden bent, hoest of koorts heeft en in geen geval als u in contact bent geweest met iemand die onlangs positief getest is op het Corona virus. Heeft u klachten? Laat dan iemand anders komen of bel de afspraak af. Wij rekenen hier geen kosten voor.

- Ook wij zullen thuis blijven bij klachten. De bezetting van de praktijk kan hierdoor noodgedwongen minimaal zijn.

- Wij streven ernaar om maximaal 2 personen tegelijk toe te laten in de wachtkamer om de onderlinge afstand zo goed mogelijk te kunnen realiseren. We doen ons best om drukte te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat u even moet wachten. U kunt dan plaatsnemen in onze overdekte buitenwachtkamer.

- Voor bestellingen en het ophalen van diervoeders en medicijnen willen wij u verzoeken om eerst contact op te nemen. Dit kan telefonisch (0418-512009), via Whatsapp (06-30840607) of per email (dierenartsen@dapzaltbommel.nl).
 
- De dierenartsenpraktijk is een openbare ruimte en wij volgen de algemene richtlijnen en adviezen van het RIVM. Daarom is het dragen van een mondkapje verplicht! 
                 

- We geven u geen hand, niezen in de elleboog, bewaren 1,5 meter afstand waar mogelijk, wassen en desinfecteren onze handen regelmatig en dragen een mondkapje.


- We vragen u vriendelijk, doch dringend  uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen bij binnenkomst van de praktijk voor uw en onze veiligheid.

- Vriendelijk verzoeken wij u om te pinnen in plaats van contant te betalen.

U kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om zorg aan uw huisdier te geven, zoals u dat van ons gewend bent.
Mocht u, als gevolg van deze maatregelen, hinder ervaren bij een bezoek aan de praktijk, dan vragen wij hiervoor uw begrip en medewerking.We wensen u en uw huisdier een goede gezondheid.

Team Dierenartsenpraktijk Zaltbommel