Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook
terug naar nieuws

Februari maand van het gebit! Gratis gebitscontrole!


01-02-2019 -

Maand van het gebit

De maand februari is bij dierenartspraktijken traditiegetrouw de maand van de gebitsverzorging. Baasjes van honden en katten kunnen tijdens deze maand bij Dierenartsenpraktijk Zaltbommel terecht voor een gratis gebitscontrole en handige poetstips. Deze extra aandacht is hard nodig, want net als bij mensen moet het gebit bij honden en katten dagelijks gepoetst worden. Baasjes kunnen tijdens spreekuren vragen stellen over tandenborstels, tandpasta en ondersteunende producten die helpen het gebit van honden en katten te verzorgen.

Goede gebitsverzorging is echt noodzakelijk…
Uit onderzoek blijkt dat 8 van de 10 honden en 2 van de 3 katten gebitsproblemen hebben, die bij de baasjes vaak onopgemerkt blijven. Verwaarloosde tand- en tandvleesproblemen kunnen echter leiden tot ernstige bloedingen en het uitvallen van tanden. Het is daarom heel nuttig om het gebit van uw hond of kat te laten controleren. Gebitsverzorging is noodzakelijk omdat het voedingspatroon en het fysiek van huisdieren in de loop der jaren zijn veranderd in vergelijking met hun voorouders die in het wild leefden.

Laat deze maand nog het gebit van uw hond of kat controleren!
De gebitscontrole en poetsinstructies zijn gratis bij Dierenartsenpraktijk Zaltbommel. U dient van te voren wel een afspraak te maken. In februari ontvangt u ook 10 % korting op een gebitsbehandeling van uw hond of kat.


Filmpje
Klik hier om naar een filmpje te gaan van onze dierenarts Wilko Kampschoer die laat zien hoe hij de tanden poetst van zijn eigen hond Silke!