Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook

Gezelschapsdieren

Konijnen

Het konijn staat op de derde plaats van veel gehouden huisdieren in Nederland. Konijnen worden door ons als volwaardige huisdieren beschouwd! 

Onder het kopjebehandelingvindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen bij konijnen in onze praktijk. Het is echter ondoenlijk om alle behandelingen hier te vermelden. Dus mocht u vragen hebben over een andere behandeling, neemt u dan gerust contact op met de praktijk.

Wij hechten veel belang aan preventieve diergeneeskunde. Dit houdt in: wat kunnen wij en u als huisdiereigenaar samendoen om te voorkomen dat uw dier ziek wordt. Preventieve diergeneeskunde is een belangrijk onderdeel van onze zorg. Ook wij zien veel liever gezonde dieren in plaats van zieke dieren!

Via de verschillende activiteiten die wij op de praktijk organiseren, proberen wij u zo goed mogelijk te informeren. Een voorbeeld hiervan is de konijnen informatie avond. 

Dierenartsenpraktijk behandeling konijnen

Afspraak maken? Neem contact op. Wilt u een afspraak maken, heeft u vragen? Neem contact op. Zie meer informatie over onze spreekuren, wij werken uitsluitend op afspraak.

Spoedgeval?
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 06-20740245.