Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook

Diersoorten

Wij zijn een gemengde praktijk. Dit houdt in dat we nagenoeg alle diersoorten behandelen, zoals gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Naast honden, katten en konijnen hebben we veel ervaring met de behandeling van ‘overige diersoorten’, zoals knaagdieren en fretten.Alle informatie is per diersoort onderverdeeld in drie categorieën, namelijk ‘behandeling’, ‘preventieve maatregelen’  en ‘activiteiten’. Onder het kopje ‘behandeling’ vindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk.

Wij hechten veel belang aan preventieve diergeneeskunde. Dit houdt in: wat kunnen wij en u als huisdiereigenaar samen doen om te voorkomen dat uw dier ziek wordt. Preventieve diergeneeskunde is een belangrijk onderdeel van onze zorg. Ook wij zien veel liever gezonde dieren in plaats van zieke dieren!

Via de verschillende activiteiten die we op de praktijk organiseren, proberen wij u zo goed mogelijk te informeren. Enkele voorbeelden: puppy- en kittenparty, konijnen informatie avond en meer!