Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook

Diederik Breen

Dierenarts

Speciale interesse:
landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren, HD- en ED-foto's honden


meer informatie »

Mike van Baarle

Dierenarts

Speciale interesse:
cytologie, echografie, gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren

meer informatie »

Wilko Kampschoer

Dierenarts

Speciale interesse:
chirurgie en tandheelkunde

meer informatie »

Henriette Suermondt

Dierenarts

Speciale interesse:
echografie, cardiologie en
paarden

meer informatie »

Cora Thelissen

Dierenarts

Speciale interesse:
interne geneeskunde


meer informatie »

Femke van der Wal

Dierenarts

Speciale interesse:
gezelschapsdieren, Chirurgie

meer informatie »

Judith van Thuil

Paraveterinair

Speciale interesse:
landbouwhuisdieren en paarden. Gedrags- deskundige, apotheekbeheer

meer informatie »

Marjan vd Berg

Paraveterinair

Speciale interesse: puppyconsultatie, assistentenspreekuur.

meer informatie »

Josja van Berchem

Paraveterinair

meer informatie »

Marrie Loch

Interieurverzorgster

Speciale interesse:
Ondersteuning van het team


meer informatie »

Egina Pols

Administratief medewerkster

meer informatie »

Anneke Knuvers

Administratief medewerkster
Mijn naam is Diederik Breen. Ik ben in 1989 afgestudeerd in Utrecht als algemeen dierenarts met afstudeerrichting landbouwhuisdieren. Sinds januari 1990 ben ik werkzaam bij dierenartsenpraktijk Zaltbommel . In 1991 ben ik toegetreden tot de maatschap.

Mijn werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit de begeleiding van de melkveebedrijven in de Bommelerwaard. Als geborgde rundveedierenarts ben ik nauw betrokken bij het dierenwelzijn , de voedselveiligheid en het verantwoord antibioticumbeleid .
Naast de begeleiding van rundveebedrijven , houd ik mij in het dekseizoen intensief bezig met de drachtigheidsbegeleiding van merries .

Op de praktijk heb ik mijn vaste spreekuur en behandel ik nog met veel plezier honden en katten.
Hallo, ik ben Mike van Baarle. In Gent ben ik de studie diergeneeskunde gestart en heb ze in Utrecht (1995) afgerond, in de richting gezelschapsdieren. De behandeling van gezelschapsdieren maken het grootste deel uit van mijn dagelijks werk, doch daarnaast heb ik ook groot plezier in de geneeskundige zorg voor de landbouwhuisdieren (met name runderen, schapen en paarden). Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.
Mijn naam is Wilko Kampschöer.
Direct na mijn afstuderen in juli 1999 ben ik begonnen als dierenarts bij dierenartsenpraktijk Zaltbommel. Ik werk er met plezier vanwege het hechte team en de fijne cliëntengroep. Met het hele team doen wij ons uiterste best om uw huisdier de beste zorg te geven.

Ik ben opgegroeid op een boerderij in Lent (dichtbij Nijmegen), en het was al op jonge leeftijd duidelijk dat ik "iets" met dieren zou gaan doen. Tandheelkunde en chirurgie van de gezelschapsdieren hebben mijn bijzondere interesse. Maar met name de afwisseling tussen de diersoorten (hond, kat, landbouwhuisdieren) maakt het beroep erg interessant en leuk.

Ik woon samen met Aletta en samen hebben wij 2 kinderen, Mats en Lasse. Wij wonen in het dorpje Heerewaarden en daar wandelen wij dagelijks met ons hond Silke (een Heidewachtel) langs de prachtige natuur van de Maas en de Waal.
Al sinds 1991 woon ik In Zaltbommel en werk ik op de dierenartsenpraktijk. Ik ben afgestudeerd in Utrecht in de richting gezelschapsdieren.
In de jaren dat ik hier werk heb ik me naast de behandeling van de honden en de katten ook veel beziggehouden met paarden, en dan vooral met de vruchtbaarheidsbehandelingen en de drachtigheidsdiagnostiek. Diergeneeskunde is een prachtig en veelzijdig vak.
Inmiddels werk ik eigenlijk puur en alleen op de kliniek met gezelschapsdieren.

De afgelopen 5 jaar heb ik me toegelegd op het echo-onderzoek. Een prachtige techniek waarmee je bewegende beelden kunt maken van de inwendige organen en het hart. Hartaandoeningen komen veel voor en hebben mijn speciale belangstelling. Heerlijk om zo weer een nieuw pad in te kunnen slaan.

Ik woon in Zaltbommel met mijn man en twee dochters en onze hond Beer, die ook vaak op de praktijk te vinden is.
Graag wil ik mij voorstellen; ik ben Cora Thelissen, afgestudeerd in 1995 in Utrecht, in de richting kleine huisdieren. Na eerst werkzaam geweest te zijn in een kleine huisdierenpraktijk in Eersel, werk ik nu sinds 2002 bij DAP Zaltbommel. Maandag en dinsdag zijn de dagen waarop ik vast werk.
Ik woon in Den Bosch en vind het heerlijk om met de hond te wandelen in de Bossche broek

De rest van de week maak ik tijd voor mijn gezin, de hond en af en toe een beetje sport. Een van mijn kinderen zou graag iets met dieren willen doen, dat zou ik leuk vinden!

Mijn naam is Femke van der Wal. Met mijn man en 3 zonen woon ik in Rossum. In 2003 ben ik geslaagd voor het dierenarts-examen in Utrecht. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in een dierenziekenhuis in Zuid-Holland en bij een gemengde praktijk in Brabant. Met veel plezier kom ik vanaf 1 oktober 2017 het team van Dierenartsenpraktijk Zaltbommel versterken. Ik behandel uitsluitend gezelschapsdieren. Je kunt me tegenkomen in de spreekkamer, de operatiekamer of wandelend door de prachtige Bommelerwaard.
Tot ziens op de praktijk!
Hallo, ik ben Judith van Thuil en ik ben sinds 1998 werkzaam als paraveterinair bij DAP Zaltbommel. Ik doe eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden, van balie, telefoon tot assisteren tijdens spreekuren en operaties. Daarnaast heb ik m'n eigen assistente spreekuren, en ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van medicijnen en diervoeders.

De afgelopen jaren heb ik diverse nascholingen en cursussen gevolgd, zo ben ik inmiddels ook voedingsdeskundige, huisdierengedragsadviseur en diabetesconsulent.

In mijn vrije tijd kun je mij meestal vinden tussen mijn eigen huisdieren of in de weilanden van Brakel bij mijn paarden, schapen en ezels.
Hallo, mijn naam is Marjan Van Den Berg. Sinds 2007 ben ik werkzaam als paraveterinair bij DAP Zaltbommel. Op de praktijk houd ik me onder andere bezig met balie werkzaamheden, Assisteren in de spreekkamer, röntgen/echo kamer en operatiekamer.
Daarnaast heb ik mijn eigen assistenten spreekuren en ben ik voedingsdeskundige.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met ons zoontje bram van 2 jaar en hobby ik graag in onze tuin.
Hallo, ik ben Josja van Berchum en vanaf 2 maart werkzaam bij DAP Zaltbommel.

U zult mij gaan vinden aan de balie, in de spreekkamer om te assisteren of in de operatiekamer.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij Dierenkliniek Sleeuwijk. Na mijn verhuizing naar deze regio nu ook de uitdaging van een andere praktijk.

Ik woon samen met mijn vriend, onze Australian labradoodle Joep en katten Whoopie en Dusti.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met Joep, vissen, bak ik graag cakes en taarten of ga gezellig wat drinken in de stad.
Mijn naam is Marrie Loch en mijn functie is interieurverzorgster bij de dierenartspraktijk in Zaltbommel. Het werk bestaat uit het schoon houden van de praktijk en dat al 33 jaar lang en vind het nog altijd leuk na zoveel jaar.

Het werken met de dieren vind ik ook fijn en die zijn er dagelijks genoeg op de praktijk. Zelf heb ik ook een huisdier en dat is poes Saartje. Wij wonen op het mooiste plekje in Zaltbommel achter de Bommelse toren.
Ik ben Egina Pols en verzorg sinds mei 2007 de administratie van de praktijk. Samen met mijn man en 2 kinderen hebben we twee geitjes als huisdier, een aardig(geitje) van de praktijk voor mijn verjaardag. Een grote hobby van mij is tuinieren.