Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook

Betalingen

Alle behandelingen en leveringen vinden uitsluitend plaats tegen contante betaling of betaling per pin.

Wij vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een behandeling. Wij geven u, zo goed als mogelijk is, vooraf informatie over wat een behandeling inhoudt, wat de mogelijke risico’s en eventuele complicaties kunnen zijn en wat een eventuele nabehandeling inhoudt. Op verzoek kunnen wij een vrijblijvende kostenschatting maken.

Verschillende dierenartsen, dierenartsenpraktijken en dierenziekenhuizen leveren niet dezelfde diensten, maar geven de behandeling wel dezelfde naam. Er bestaan grote verschillen in de toegepaste behandeling of chirurgische techniek, voorzieningen zoals anesthesie, beademing, bewaking, instrumentarium, expertise van dierenarts en assistentes en frequentie waarin de ingreep of behandeling wordt uitgevoerd. Juist al deze factoren zijn van zeer grote invloed op het resultaat op korte en lange termijn en complicaties!


Huisdierenverzekering
Wij adviseren al onze cliënten hun huisdieren te verzekeren. Wij hebben al jarenlang goede ervaringen met Proteq en Petplan.
Voor meer informatie klik hier.

Algemene voorwaarden
Op onze (behandelings)overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde van toepassing.
Klik hier om naar onze algemene voorwaarden te gaan.

Disclaimer
Klik hier om naar disclaimer te gaan.