Maak hieronder uw keuze

Dierenartsenpraktijk Zaltbommel

Nieuwe Tijningen 8
5301 DA Zaltbommel
dierenartsen@dapzaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 512009
Fax: 0418 - 540572
algemeen facebook

Activiteiten

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over de beste zorg die mogelijk is voor uw huisdier. Daarom hebben wij verschillende activiteiten ontwikkeld, zodat u informatie op maat kunt krijgen die voor uw huisdier in zijn of haar levensfase van toepassing is. In de linker (paarse) kolom vindt u onder het kopje ‘gezelschapsdieren’ per diersoort de activiteiten die wij organiseren.Honden
Voor de puppy’s hebben we de puppyconsultaties in het leven geroepen. Extra controlemomenten op 4, 6 en 9 maanden leeftijd om de groei en ontwikkeling van uw pup goed in de gaten te houden.

Voor de honden met overgewicht hebben we een gratis afvalbegeleidingsprogramma op maat, zodat uw dier binnen enkele maanden weer op zijn streefgewicht kan zijn.

Meten is weten! Zo min mogelijk vaccineren en toch weten dat je dier goed beschermd is? Dat kan vanaf nu bij dierenartsenpraktijk Zaltbommel met de Vaccicheck.Katten
Ook voor de katten organiseren wij de volgende activiteiten: de kittenconsultaties, het gratis afvalbegeleidingsprogramma.

Meten is weten! Zo min mogelijk vaccineren en toch weten dat je dier goed beschermd is? Dat kan vanaf nu bij dierenartsenpraktijk Zaltbommel met de Vaccicheck.